vineri, 9 mai 2008

melteanca de asfalt

in urma cu o saptamana ,in timp ce ma aflam la un prieten cu scopul declarat de a sarbatori aniversarea zilei lui de nastere, mi-a fost dat sa descopar o noua (pentru mine) specie bipeda de Bucuresti.
Fiind de genul feminin m-am hotarat sa o denumesc (in necunostinta de alta denumire pentru astfel de exemplare) "melteanca de asfalt" , respectiva reusea sa sara in ochi prin simpla aparitie ,costumata fiind intr-un trening de culoare inchisa (probabil 60% bumbac 40% plastic) incaltata cu pantofi sport (nu prea am reusit sa determin culoarea sau materialul din care erau fabricati) la care asortase dumneaei aprox. 0,5kg aur sau inlocuitori ai acestuia . Prezenta "exotica", de la distanta nu prea mi-am dat bine seama daca e un om sau vreun papagal rezultat dintr-un experiment genetic esuat.
Despre comportament .. e grav ,aceasta specie poate debita atatea prostii pe minut incat mie mi-a fost greu sa le si numar dar sa le retin.. obisnuieste sa bea , sa desfaca pungi cu alimente nepreparate (ex. :cremwusti) in supermarket si sa le consume pe loc , bineinteles fara a le plati. Declaratii despre viata amoroasa ale respectivului specimen : urma sa devina nevasta de parlamentar , era amanta de rrom avut si fosta concubina a unui rrom . Asa sa-i ajute D-zeu ca le merita pe toate