joi, 31 iulie 2008

vecinii si zugraveala

nu stiu care ar trebui sa fie frecventa redecorarii apartamentelor (si cand spun asta nu ma refer doar la schimbarea carpetei cu rapirea din serai de pe un perete pe altul) dar la mine in bloc jumatate din vecini o fac anual iar cealalta jumatate o data la doi ani.
acum nu m-ar deranja prea tare daca nu as stii cand se intampla treaba asta la cel putin jumatate dintre ei , asa e cand stai la etajul 7 .Nu, nu o stiu pentru ca stau in fata blocului si la numar galetile de lavabila , o stiu pentru ca se intampla sa adorm sau sa ma trezesc in solo-uri de bormasina sau sa merg in liftul plin de praf alb .
cel mai mult m-a distrat un vecin care a redecorat un apartament de 2 camere in 3 luni de zile , asta e recordul pe scara , nu am vazut ce-a iesit dupa dar durata a fost , dupa mine cel putin, al dracului de mare .
habar n-am de ce se intampla treaba asta asa des , au prea multi bani? or fi in pas cu moda asta a redecorarilor , pur si simplu vor sa-si enerveze vecinii? , o fi de ajuns sa inceapa unul iar ceilalti nu se lasa mai prejos , asta ramane de investigat .

Niciun comentariu: