vineri, 29 august 2008

sub fereastra casei mele.. e linistie


Dupa ce in urma cu doua zile ma infricosam la gandul ca "asfaltatorii" cotropitori o sa-mi limiteze accesul la parcare si la intrarea in bloc si somnul , uite ca tocmai cand ma obisnuisem cu ideea au disparut.. Au "murdarit" cu bitum ,cred, 80% din trotuarul din fata blocului dupa care in urma unui telefon si-au luat "jucariile" si dusi au fost .
In sectorul 5 o strada de pe langa autobaza Alexandria figureaza la primarie ca asfaltata dar singurul asfalt pe care strada aia l-a vazut este cel de pe strazile invecinate asta s-a intamplat in 2004 inainte de alegerile pentru primarie, D-nul primar Vanghelie Care Este sa traiasca . Acum alegerile pentru primarie au trecut, dar urmeaza alegerile pentru parlament, D-nul Negoita e mai avansat decat D-nul Vanghelie , dumnealui nu fura pentru alegerile de la primarie ,se dedica unei cauze mai nobile : partidul sa traiasca. Nu o sa stau acum sa descriu cum functioneaza mecanismul asta cu uite asfaltul nu-i asfaltul pentru ca toata lumea il stie .. ideea e ca si sectorul 3 (atat de laudatul) tot in romanica se afla si la umbra intersectiilor cu multe flori rotitele se invart linistite .
Undeva in spatele blocurilor se ridica o parcare supraterana , sunt tare curios cui ii apartine dar asta va fi probabil alt post..

Niciun comentariu: