luni, 9 martie 2009

Un gand in joaca

Am un zambet tamp si merg amestecandu-mi gandurile cu sentimentele, imi place cocktail-ul asta. Ma gandesc la tine si te iubesc , tie putin iti pasa, mergi pe drumul tau , un drum fascinant pentru mine , nu am mai vazut pe nimeni care sa mearga pe un singur drum in atatea directii in acelasi timp. N-o sa ti le mai spun , le stii prea bine.
Intotdeauna am crezut despre mine ca stiu ce vreau , ca fericirea include tot in ea , ei bine uite ca nu e chiar asa . Cred ca fericirea poate fi a mintii sau a sufletului sau a corpului .Cel mai usor de obtinut mi se pare fericirea corpului , mi se pare prea evindent de ce, asa ca nu mai dezvolt subiectul. Nici fericirea mintii nu pare imposibila , gandurile pozitive pot aparea chiar si intr-un mediu urat mirositor cu putina staruinta. Dar ce te faci cu sufletul , pe el cum il impaci? Pe el nu-l poti amagi , simte imediat cand ceva nu e in regula si pune presiune asupra ta , te chinuie de parca nu ar fi parte din tine. Astept nerabdator sa ma ajute industria farmaceutica in privinta sufletului.

4 comentarii:

Dama de Pică spunea...

Dar, oare, îmbinarea celor două fericiri, despre care ai scris (corpului şi minţii), nu ajută la fericirea sufletului?
Teoretic, asa ar fi: dacă-ţi satisfaci mintea şi corpul, şi sufletul ar trebui să fie satisfăcut. Nu?

Follenvie spunea...

la mine nu e mers , senzatiile percepute de corp si gandurile ce mi-au multumit mintea n-au fost de ajuns si pentru suflet..

john enache (McGogoo) spunea...

Muultumesc pentru vizita :)
in limita timpului am sa incerc sa te urmaresc
:)

Alishor spunea...

:)