marți, 14 octombrie 2008

Durere..

Ceva din mine se rupea , pleca, si ma durea fantastic , puteam compara durerea (in imaginatia mea) cu cele cincizeci de lovituri de bici la care erau condamnati proscrisii vremurilor de mult apuse. Stiam ca nu ar fi trebuit s-o fac , in fond si la urma urmei cu ce m-ar fi ajutat ? hai daca ar fi fost inca vara mai era o treaba dar asa.. .Intensitatea durerii crestea o data cu trecerea timpului m-am gandit chiar sa ma ridic si sa fug dar nu am facut-o, nu mi-ar fi placut rezultatul . Am suportat pana la final si cele cinci minute mi s-au parut o vesnicie. Acum nu mai am par pe piept :)

9 comentarii:

Anonim spunea...

mda....stiu cum e ;)

Anonim spunea...

imi pare rau pentru tine! mi-a placut descrierea ta, pacat ca a trebuit sa treci prin suferinta ca sa creezi asa un text.

Anonim spunea...

@doareu , acum stiu si eu ;)

@oana sa nu-ti para rau pentru mine ca eu am vrut-o :)

Anonim spunea...

am si eu o curiozitate. ce reprezinta numele,id-ul tau?

Anonim spunea...

@oana ,Follenvie este un personaj gasit de mine intr-o nuvela a lui Guy De Maupassant, nu personajul in sine mi-a placut ci traducerea numelui : dorinta nebuna

anamnesys spunea...

ei, se poate si mai rau ;)

Anonim spunea...

multumesc ca mi-ai raspuns. in adolescenta facusem si eu o obsesie pentru un nume indian. Skuntala, era o povestire populara indiana, iar acesta era numele personajului principala, o fata simpla, dar bogata in spirit. cand eram la liceu aparuse mirk-ul si ma logam cu acest id. te-am intrebat ca eram aproape sigura ca tb sa fie un personaj din literatura.

Anonim spunea...

scuze, revin sa corectez, corect este Sakuntala, am mancat o litera

Anonim spunea...

sa vorbesti cu dono inainte de a mai face ceva de genul asta :)) poate te convinge el ca doare