sâmbătă, 25 octombrie 2008

Furaciuni

In timp ce-mi serveam masa de pranz se difuza un reportaj la radio romania actualitati. In Italia anul trecut s-a furat din marile magazine marfa in valoare de peste 3 miliarde de euro, marfa nu a fost furata numai de clienti ci si de furnizori , ma rog, una peste alta asta a fost pierderea din cauza furturilor supermaketurilor din Italia. Cele mai furate produse au fost rezervele pentru lamele de barbierit , sa mai zica cineva ca locuitorii peninsulei nu`s baieti finuti , proportia in care au fost furate a fost de 20% , foarte tare. Si cum sa-si recupereze propietarii din paguba? Simplu, au crescut preturile. Cu alte cuvinte cei furati au fost de fapt clientii platitori ;) . Oare in romanica la fel se intampla?

6 comentarii:

brontozaurel spunea...

probabil ca da :))

Anonim spunea...

normal :))

Anonim spunea...

:)) la noi s-ar fura mancarea :)) =)) si berea

Anonim spunea...

Observ ca se difuzeaza din ce in ce mai des astfel de stiri la tv ...tot ce e posibil sa se fi intamplat si-n Romania astfel de cazuri ;)

Anonim spunea...

faci un schimb de link pt blog roll ?

DXN spunea...

nu e facatura ce-au facut aia 2. arhi si visurat. chiar se certau legat de concursurile alea, dar am intervenit eu cu niste dezvaluiri pe pagina lui arhi, la care vis urat s-a inflamat. motivul pentru care ei se dau acum loviti am fost eu. l-am amenintat pe vis urat ca-l dau in gat cu niste chestii din trecut, daca continua sa fie arogant si increzut. a continuat, am scos de la naftalina niste povesti.de aia s-a apucat vis urat sa-si scie autobiografia, de teama ca o sa i-o public eu intai. s-a speriat si acum o intoarce ca ei au organizat o cearta. vraja. Visurat ma roaga acum sa ma opresc, sa nu ii dezvalui trecutul. nu stiu ce sa fac.